Qui som

Frikigames és una associació sense ànim de lucre amb un projecte de dinamització lúdica a partir dels jocs de taula.

La motivació del projecte parteix de la motivació personal de tres persones amb una gran afició per compartir bons moments gaudint del jocs de taula. Aquesta és una afició que disfrutem des de fa temps ja des de ben petits. Hem provat tot tipus de jocs, des dels més tradicionals, fins als jocs més moderns, dels més senzills fins als més complicats com ara jocs de rol, d’estratègia, wargames o fins i tot jocs creats per nosaltres mateixos.

MISSIÓ

L’objectiu del projecte és el de crear un espai inclusiu i comunitari de joc on s’organitzin activitats de creativitat, descoberta, aprenentatge i col·laboració, i on les persones puguin preguntar, assesorar-se, aconseguir o intercanviar els seus jocs.

VISIÓ

Volem promoure la cultura del joc com a eina d’inclusió social, i destacar-nos com a referents en el joc dins l’àmbit educatiu, social i comunitari.

VALORS

Compromís (amb les persones, amb el món del joc i amb l’entorn).
Transformació social (per canviar el món i intentar deixar-lo millor de com l’hem trobat).
Educació en valors (per transmetre i aprendre a ser millors persones).
Professionalitat (rigor, eficiència, eficàcia i transparència).
Proximitat (en el tracte, en l’atenció, en la mirada, en les formes i en el discurs).

PÚBLIC OBJECTIU

El projecte va dirigit a qualsevol persona independentment del seu origen, creença o condició, i edat (infants, joves, adults i persones grans). Dins l’àmbit geogràfic de Barcelona, en concret a la comarca del Baix Llobregat i en especial a Sant Boi de Llobregat.

METODOLOGIA

El nostre estil d’actuació i el nostre fet diferencial és l’atenció personalitzada i propera a les persones, per mostrar-los i introduir-los en el món dels jocs de taula, trobar el joc més adient en cada cas o fins i tot adaptar-los o personalitzar-los per a cada persona o ocasió.

A partir de la dinamització de tallers volem estimular la creativitat i donar a conèixer diferents tipus de jocs, fer tallers de demostració, organitzar partides, posar en contacte persones que comparteixin l’afició d’algun joc concret. O bé oferir la possibilitat d’organitzar activitats per algun grup, entitat o col·lectiu.

A partir de l’autogestió volem donar cabuda a iniciatives per apropar el jocs a tots aquells que no els coneguin, per aplegar aficionats, creadors i entitats.

No se admiten más comentarios