ESPAI LÚDIC

Es tracta d’un espai on qualsevol participant pot fer reserva d’una taula de joc per organitzar una partida, portant el seu propi joc o demanant-ne algun dels disponibles. També es poden sol·licitar demostracions dels jocs disponibles per aprendre a jugar.

Consulteu la nostra agenda per saber quan i on es faran les sessions obertes de joc!

Dins les activitat de l’espai lúdic també podreu trobar:

MERCAT D’INTERCANVI

Mercadillo de jocs on tothom pot portar aquells jocs que ja no utilitzi per canviar-los per altres que hagi portat algú. Cada joc tindrà una valoració en funció del seu estat i valor, i l’intercanvi es podrà fer per algun de semblant.

TALLERS I ACTIVITATS DIRIGIDES

  • Activitats per a grups (dinamització a través del joc per treballar una gran varietat de temes per totes les edats: treball en equip, organització, creativitat, ressolució de problemes, cooperació, comunicació, participació, gestió d’equips, estratègia, debats …).
  • Brico Freak (taller d’estimulació creativa per tal de crear nous jocs, de personalització de jocs i figures, i per aprendre a pintar i muntar escenografia).
  • Family Freak (Activitat de trobada intergeneracional on mares, pares, avis, fills i nets poden venir i compartir espai de joc).
  • Tupper Freak (Activitat sota demanda que ofereix la possibilitat de tenir una bossa de jocs per emportar de lloguer amb o sense dinamitzador per amenitzar festes, vetllades, esdeveniments o actes diversos).
  • Friki-Cura (Activitat orientada a infants i joves hospitalitzats que poden gaudir d’un servei gratuït de jocs per fer passar millor el seu temps de recuperació en centres de salut, hospitals, etc).

No se admiten más comentarios