Què fem

A Frikigames no parem de fer coses, consulteu la nostra agenda per a més detall de les properes activitats programades.

I si voleu també us podeu descarregar el nostre catàleg de serveis des d’ aquí

 

DINAMITZACIÓ D’ESPAIS PÚBLICS

Oferim a les administracions la possibilitat de dinamitzar un espai públic a partir de la celebració de jornades, fires o activitats dirigides i tallers. Aquest tipus d’activitats poden servir també per complementar altres actes, com ara presentacions, actes culturals, o bé com a eina de creació, participació o consulta ciutadana.

ESPAI LÚDIC

Oferim a la comunitat un espai lúdic on trobar i descobrir jocs de tot tipus. Un espai inclusiu i d’interrelació intercultural, intergeneracional i obert a tothom. Promovem activitats a partir de l’atenció personalitzada i també fomentant l’autogestió per aquells qui vulguin proposar les seves idees.

ACTIVITATS EDUCATIVES

Oferim a les escoles, centres i entitats educatives activitats especialment pensades per a treballar en valors a partir del joc tot tipus de temàtiques. Des de història, llengua, societat, ciencia i tecnologia fins a aspectes més vivencials com ara convivència, cooperació, emprenedoria o solidaritat.

DINAMITZACIÓ A TRAVÉS DEL JOC

Oferim a les empreses i a qualsevol entitat privada la possibilitat de dinamitzar un esdeveniment a partir d’un joc o dinàmica personalitzada. Oferim també la possibilitat de dissenyar o personalitzar un joc per a una campanya de comunicació, o per a la presentació d’un producte o servei.

No se admiten más comentarios