28 de Maig: dia del JOC !

Hola amics i amigues,

Coincidint amb el dia internacional del joc i amb motiu de la Capvuitada (festes de barri centre de Sant Boi de Llobregat) us convidem a la inauguració de l’espai JUCA a Can Boneu.

capcalera-dia-cat

Un projecte promogut per tres entitats ( DiD, Espai Lúdic i Frikigames) a partir de la iniciativa de COBOI Innova per a donar nous usos a espais buits del municipi.

Un espai de ludoteca, espai familiar i suport on trobareu tot d’activitats al voltant del joc per a totes les edats !

Ens plau enormement donar aquest tret de sortida i esperem poder compartir amb vosaltres aquest o els futurs bons moments que sorgiran.


Hola amigos y amigas,

Coincidiendo son el dia internacional del juego i con motivo de la Capvuitada (fiestas de barrio centro de Sant Boi de Llobregat) os invitamos a la inauguración del “espai JUCA” en Can Boneu.

Día del juego

Un proyecto promovido por tres entidades ( DiD, Espai Lúdic y Frikigames) a partir de la iniciativa de COBOI Innova para dar nuevos usos a espacios vacíos del municipio.

Un espacio de ludoteca, espacio familiar y soporte donde encontraréis actividades en torno a los juegos para todas las edades !

Nos complace enormemente dar este pistoletazo de salida y esperamos poder compartir este y otros futuros buenos momentos que surgirán.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *